Justin Bieber & illuminati

çok yakında
Çok Kapsamlı Sübliminal Mesajlar Dosyası.

31 yorum:

  1. güzel bi yazı olmuş ama verdiğin kaynakları buraya yazmasan iyi olur orayı okuyup gelip burdakini okumak saçma oluyor. bu bi fikir yapman veya yapmaman senin elinde.

    YanıtlaSil
  2. ismail

    verdiğim kaynaklar daha iyi anlaşılmasını sağlamak için evet o tersten şarkı muhabbetinde öyle oldu

    YanıtlaSil
  3. yazının heryerinden cahillik akıyo ,
    bi kere o işaret hristiyanların nazar boncuğudur ,
    kötülüklerden koruduğuna inanılır .
    koskoca işareti gittiniz neye çevirdiniz .
    ayrıca bknz : fenerbahçenin şampiyon olduğu sivas maçında gol atanların forma numaralarının toplamı 61
    61 ‘de fenerin şampiyonluktaki rakibi olan Trabzonun plakası :W

    YanıtlaSil
  4. nida

    ananı da al git. nazar boncuğuymuş. neye çevirmişiz. sayıyla yollanıyosunuz bu dünyaya siz.
    araştır lan biraz.
    google'a boktan bi çeviriyle illuminati 666 hand gibi bişey yazsan bile gelir bişeyler.

    YanıtlaSil
  5. amma saçmalamışsın be deli adam o daha kıçı boklu velet... satanizmden ne anlar Ra'nın gözünü işaret etse ne olur? yazı tamamen palavradan ibaret...

    YanıtlaSil
  6. ahahah :W bi hristiyanın işaretini bi hristiyandan dahamı iyi biliceksiniz ?
    aynen söylediğim gibi o işaret rockcıların işareti filan değil o işaret kötü ruhlardan koruduğuna inanıl müslümanlıktaki nazar boncuğu , muska gibi :F amk bana diyeceğinize biraz siz araştırın bakıyım o işareti rocka sokan adam kimmiş .
    Ben yıllarca bu konular üzerinde araştırma yaptım emin olun sizin 5 katı bilginize sahibim .
    sadece illuminati değil galactic fedaration , astral seyahet v.s ,
    yıllarımı verdim hepsine hayal edemeyeceğiniz kadar bilgiye sahibim :)
    hepsi palavradan ibaret

    YanıtlaSil
  7. ayrıca bknz : http://i52.tinypic.com/2gvom4h.jpg

    olay bundan ibaret işte :D nasıl bakarsan öyle görürsün ;)

    YanıtlaSil
  8. en başa "Herhangi bir bilgisi olmayan siktir git ya gibi bir tepki verebilir tabi." yazdım. e doğal olarak bir bilgin yoksa bunları söylemen normal. şu an şunları söylemen bile benim açımdan senin cahilliğini gösteriyo kardeşim. Yıllarca araştırma yaptın mı bilmiyorum ama ben yıllardır bu işin içindeyim. neler döndüğünü tahmin bile edeceğini düşünmüyorum şu an. evet nazar boncuğununda o işaretinde kökenlerini biliyorum. galactic fedaration palavra katılıyorum.
    @dabbe1 haklısın belki kendi isteğiyle yapmıyor fakat bu kullanılmadığı anlamına gelmez. hollywood ve müzik sektörünün kimlerin elinde ve neler döndüğü üzerine bir araştırma yaparsan bunu görebilirsin

    ha hepsini siktir edin şarkı tersten dinlenince süb. mesaj varsa bi kuşku oluşur. adam açıkca yeni dünya düzenini duyuruyor.
    lady gaga, jay z, beyonce vs. bu adamların şarkılarını tersten dinleyin ingilizceniz varsa bazılarını görebilirsiniz. (lady gaga bokunu çıkarmış durumda şu aralar)
    hiç bir şey yapmasanız bile youtube'a yazın

    YanıtlaSil
  9. güzel yazı olmuş .. bu konuda daha önce yazılar okumuştum bu siteyide size vereyim burdan daha net bilgilere ulaşabilirsiniz .. ( lady gaga , katy perry gibi ünlülerin masonluk kanıtları gibi )
    http://michaelsikkofield.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Uçuk olmuş ama iyi yani kötüde değil

    YanıtlaSil
  11. Has****! Bir insan ancak bu kadar saçmalar. Öncelikle metalciler ve satanizm arasında bir bağ yok. Bunu o minik kafanıza soksanız artık? Illuminati satanist değildi. Avrupada şu anda aydın bilimcilerin yaptığını yaptı illuminati. Bilimi öne çıkardı. Dine karşı geldiği içinse Satanist olarak mimlendier kilise tarafından. Boynuzlu keçi de şeytan figürü değil, pagan dini olan Wicca'nın boynuzlu tarısıdır. Hristiyanlar paganizmi yok etmek için onu da şeytan olarak gösterdiler. Bakın, bebek değilseniz anlayabiirsiniz. Bieber hayranı ddeğilim, hatta nefret ediyorum. Ünlü olması gayet normal birşey. Şu an amerian piyasasında bir sürü çocuk şarkıcı var. Lady Gaga da 2 ayda ünlü oldu. Son olarak, ILLUMINATI SATANİST DEĞİL sadece BİLİMİ savunur, ve GERÇEK GÖREN GÖZLER İÇİN DAİMA AÇIKTADIR, KÖR OLANLAR HEP GİZEM İÇİNDE ACI ÇEKER.
    Ek:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Wicca
    http://en.wikipedia.org/wiki/Horned_God
    http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati

    YanıtlaSil
  12. Gergus
    Has******! Ne sallamışsın ha. Metalciler kendi ağızlarından söylüyor, sadece işine geliyorsa dinle dedikleri için fazla takılmıyorlar. Lady gaga falan filan onlar hemen belli ediyor kendilerini. Tapınak Şövalyeleri kendi ağızlarından söylemişlerdi haçları yakıp işiyoruz diye. Gizli çekim videosu çıktı ortaya keçiyi kesip yiyorlar. Ne sallıyon sen?

    YanıtlaSil
  13. iyi kolpalamış harbiden herkesin dediği gibi

    YanıtlaSil
  14. Blogun devamı gelecek mi? Şu dönemde Illuminati ile ilgili karşıt ve doğru yazı yazan çok az sayıda blog var. =)))

    YanıtlaSil
  15. ahmet bedir ben bir metalciyim ve elhamdülillah müslümanım sadece metali ve jazz ı daha çok metali müzikal anlamda diğer tarzlara göre daha yaratıcı bulduğum için ve insana coşku hissini aşıladığı için dinlerim ve metallica iron maiden manowar gibi büyük konserlerin hemen hepsine gitmişimdir orda satan ayini falan yok götünüzden element uydurmayın ama illüminati için aynı şeyi diyemeyeceğim sadce illüminati ile en azından türkiyedeki metalcileri karıştırmayın saygılar...

    YanıtlaSil
  16. "Baby" şarkısını ünlü olmadan önce yazmıştı. Onu ünlü yapan Usher'ı bile tanımıyodu daha çocuk. 12 Yaşındaydı yuh yani öyle bi atmışsıniz ki. Yazık ya, o kadar saçma bi yazı olmuşki okurken gülmekten yere yattım. Bu yazıyı yazana sorarım, bende geçen gün 3'e kadar saymıştım, 1+2+3=6 olduğuna göre acaba ben bir illuminatiyim de farkında mı değilim?

    YanıtlaSil
  17. BİYERLERDE SİKKO ÖZENTİSİ KOKUSUMU ALDIM NE

    YanıtlaSil
  18. burada yazılanlar yalan olsa bile (ki birçok kısmı açık ve net) sanatsal değeri olamayan tamamen ticari ve sazan gibi atlayıp hayatınızı boş işlerle geçirmeniz için yapılmış para tuzaklarını savunuyosunuz ya helal olsun size !

    YanıtlaSil
  19. şimdi çoğu yerden haklısında metalle satanizm arasında alaka yok "satanic black metal" denen black metal türü dışında o da sadece pozcularla dolu bi tür yani onların hepsi milletin "metal satanisttir" saçmalığıyla dalga geçiyolar ayrı yönden şarkı sözünde bazı şeyler yazıyo diye o kişi satanist veya illuminati veya başka bişey olmaz tümden incelemeniz gerek ha sözlerde semboller falan var o konudan haklısınız bişey diyemem aslında çoğu konuda bu yazıyı yazana katılıyorum sadece yorumlar arasındaki metal-satanist ilişkilendirmesine takıldım bilgi paylaşımında bulundum haa keçi kesenler vardır ama birkaç pozcu keçi kesiyor diye tüm metalcileri de aynı kefeye koymayın saygılar \m/

    YanıtlaSil
  20. one time şarkısının 30. saniyesine bakıp yorum atınn :D

    YanıtlaSil
  21. İNSANLARA ANLATIYORUM İLLUMİNATİ,MASON,KURUKAFA ÖRGÜTÜ,SABUTAY VE SUBLİMİNAL MESAJLAR VE DAHA FAZLASI.ARAŞTIRAN KİŞİLER BU KADAR ŞEYİN TESADÜF OLMADIĞINI ANLAR.

    PARANOYAK YADA BAŞKA ŞEY DEYİN YADA DÜNYAYI SEN YADA BİZ Mİ KURTARICAZ DİYENLER ZATEN OLAN OLMUŞ ÇOK ACI AMA GERÇEK.

    ADAMLAR TÜM SEKTÖRLERİ ELE GEÇİRMİŞ.DİZİ,FİLM,ÇİZGİFİLM,MÜZİK,SANAT,BİNA,ŞEHİR,YAPILAR VE HÜKÜMET VE DAHA BİRÇOĞU....

    BİNLERCE VİDEO VAR İSTERSENİZ JUSTIN BIEBER FANI OLUN GERÇEKLERDEN KAÇAMAZSINIZ.ETRAFINIZA BAKIN VE ADAMLARIN HAYATIMIZIN İÇİNE NASIL İŞLEDİĞİNİ GÖRÜN.

    YOKLUK İÇİNDEKİ AFRİKADA BİLE MCDONALDS VE BURGER KING GİBİ İLLUMİNATİ VE MASONLARIN KURUMLARI VARSA O ZAMAN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM.

    ÇİZGİFİLMLERDEKİ SUBLİMİNAL MESAJLAR YANİ AYIP VE AHLAKSIZ GÖRÜNTÜ VE SÖZLER YADA 25. KARE İLE İNSANIN BEYNİNİ YIKAMAYA ÇALIŞMALAR VS....

    O ZAMAN OTURUP DÜŞÜNÜN ÖRGÜT DEDİĞİN GİZLİ OLUR İSMİ CİSMİ BİLİNMEZ GÖZ ÖNÜNDE OLMAZ.AJANLAR VE MAFYALARI KÖLESİ YAPACAK KADAR GİZLİ VE GÜÇLÜ ÖRGÜTLER BUNLAR.

    BU YAZIYI OKUYUN DEDİKLERİMİ VE DAHA FAZLASINI ARAŞTIRIN,İZLEYİN VE OKUYUN ONDAN SONRA KONUŞUN.

    YanıtlaSil
  22. AMK NE MALSINIZ YA JUSTIN YOK O ÖRGÜTTE ERGEN DİYENLERDE ÇOK BÜYÜK YA SALAKLAR

    YanıtlaSil
  23. iyi araştırırsanız özellikle müzik sektöründe ünlenen sanatçıları devlet adamlarını küçükten alıp yetiştirip bulundukları konuma getiriyorlar. justin küçük olabilir ama arkasındakiler büyük! lady gaga ya bakın oda aynı imgeleri kullanıyor(lady gaaga hayranıyım). hepsi bir tesadüf mü?

    YanıtlaSil
  24. Birde bu linke bir göz atın http://www.youtube.com/watch?v=B3_lUccownY

    YanıtlaSil
  25. yuh devenin nalı tersten okunuşuna basan yazmazdınız

    YanıtlaSil
  26. hepsi saçmalık şahsen nidaya katılıyorum her şeyden farklı bir anlam çıkarmanıza gerekmiyor

    YanıtlaSil
  27. çünkü gerizekalısın beynin almıyor.Amerikanın başkanı Obayı iyimser bir melek mi sandınız.K.B ama böyle giderseniz sizin beyninizi çok çabuk ele geçirler.Sonrada lady gaga gbi olursunuz.Tv herşeyi çok güzelmiş gbi gösteriyorlar.

    YanıtlaSil
  28. evet katılıyorum sana nedense birde türkiyeye şöyle bir reklam çıkarmışlar özgürlük heykeli var reklamda hemde hareket ediyor.Üstelik amerika özgür heykeli o türkiyeyle alakısı yok.Dinimizden çıkarmaya çalışıyolar ve başarıyorlar bizim okuldaki 8.sınıf çok terbiyesiz kızlarda öyle ...Nedeni gayet açık zombie filmleri boşa verilmiyo bizim dna ve genetiğimizi bozup zombie yapmaya çalışıyolar.

    YanıtlaSil
  29. Ben şuan yazıyı göremiyorum bi problemmi var

    YanıtlaSil